Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuva: Martinlaakson uimahallin eteen asennettiin uudet pyörätelineet, mutta esteettömyys unohtui – pyörätuolilla kulkeva Yodit järkyttyi mokasta

Martinlaakson uimahallin eteen on asennettu kesän aikana pyörätelineitä. Pyörätelineet on kuitenkin asennettu kulkuväylälle ja nyt ne estävät pyörätuolilla kulkemisen uimahallin pääoville.

– Minä järkytyin, kun näin pyörätelineet. Eikö kaupungilla ole ammattitaitoisia ihmisiä töissä, jotka päättävät näistä asioista, Martinlaaksossa asuva Yodit Melaku ihmettelee.

Martinlaakson uimahalli on parhaillaan peruskorjauksen vuoksi suljettuna 18. syyskuuta asti.

Martinlaakson uimahallin edustalle asennettu pyöräteline poistettiin – Näin kaupunki vastaa sattuneeseen virheeseen

Melaku on innokas uimari ja käy mielellään Martinlaakson uimahallissa.

– Monesti kuulee sanottavan, että esteettömyys on kallista, mutta ei se ihan niin ole. Se on kallista, kun tehdään asioita pieleen ja niitä joutuu korjaamaan, hän painottaa.

Pyörätelineiden ja uimahallin seinän välissä on kaistale, jossa on kulku kävelijöille.

– Se ei kuitenkaan ole pyörätuolille riittävä. Minulla on pieni pyörätuoli, mutta sähköpyörätuolilla ei tuosta mahdu. Täytyy muistaa, että pyörätuolilla ei mahdu kääntymään pienessä tilassa, hän korostaa.

Juttua muokattu 18.8. klo 16.56: Pyöräteline asennettiin osana kaupungin pyöräpysäköinti-hanketta, ei uimahallin peruskorjausta.